RECURSOS

Tot seguit podeu trobar un seguit de recursos per a preparar la vostra participació al procés participatiu Fem Garrotxa. 
Taller per infants
de 3 a 11 anys.
Presentem una proposta per recollir les veus de la mainada de 3 a 11 anys a través d’una dinàmica d’una hora. L’objectiu és despertar l'interès dels i les més menudes per la comunitat i el territori, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes! 
Taller per adolescents
de 12 a 16 anys.
Presentem una proposta per recollir les veus de joves d'entre 12 i 16 anys a través d’una dinàmica d’una hora. L’objectiu és obrir un espai perquè els joves reflexionin d’una forma divertida sobre el futur de la comarca, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes!  
Organitzacions,
empreses i administració.
Quins són els reptes principals de la Garrotxa des de la prespectiva de la teva associació, organització, empresa o administració? Les vostres veus també són Fem Garrotxa. Hem creat unes fitxes de detecció de reptes,
 
Per respondre en línia clica aquí: Fitxa Fem Garrotxa
Per respondre en paper descarrega't aquest material i fes-nos arribar els resultats a info@femgarrotxa.cat o la bústia Fem Garrotxa del teu municipi. 
L'Observatori de la Garrotxa
L’Observatori per al Desenvolupament Sostenible de la Garrotxa és un projecte que té la voluntat de disposar de dades objectives de la comarca, per tal de tenir-ne una visió transversal que abasti diferents aspectes i que permeti seguir una evolució temporal.
Consulta la web de l'Observatori: www.observatorigarrotxa.cat
Documents esborrany del Pla Estratègic

Documents esborrany de Diagnosi del Pla Estratègic:

- DIAGNOSI DE L'ESTAT DE LA COMARCA DE LA GARROTXA

- DOCUMENT PREVI PER LA REFLEXIÓ I PREPARACIÓ.

- ODS, una visió global de la comarca de La Garrotxa.

* Aquests documents són una versió beta-permanent, obert a les vostres aportacions via mail info@femgarrotxa.cat